VEM ÄR JAG?

Hej och välkommen! Catarina heter jag, är 28 år gammal, bor i Stockholm och jobbar som konsult inom digital marknadsföring. Här i bloggen delar jag med mig av lite härlig matinspiration med störst fokus på nyttiga recept. Ibland händer det även att jag får feeling och bloggar om mode, skönhet och träning också.

Nytt år, nya tag! Den har ni inte hört förr va? Nu har jag dragit igång en paleo challenge, vilket innebär att det kommer att vara rätt stort fokus på just paleo-recept, träning och hälsa i min blogg framöver. Spana in mina nyttiga recept här!

Varför just paleo-kost?

Jag insåg efter en hektisk period att det var dags att prioritera hälsan först och rå om sig själv lite grann. Jag ville helt enkelt byta livsstil för att må bättre, både på insidan och utsidan.

Paleo-kost handlar främst om att äta näringsrik, oprocessad mat som vår kropp kan använda och omvandla till energi.  Halv och helfabrikat är uteslutet och likaså inflammationshöjande livsmedel som gluten, socker och laktos (vilket bevisligen ligger bakom många av våra vanligaste folksjukdomar som t.ex astma, diabetes och cancer).

Vetskapen om att jag kan äta mig piggare, friskare och till och med gladare gjorde att jag verkligen tyckte att det var värt att byta livsstil totalt. Nu försöker jag hålla mig borta från halvfabrikat och äter dagligen mycket frukt, bär och framförallt grönsaker. Och vet ni vad? Jag har aldrig mått bättre!

 

Vill du komma i kontakt med mig?

Fyll i nedanstående formulär, så svarar jag dig inom kort.

 

Translate »