Blog

172 posts

Ta det lugnt, kvinna

Hej på er – long time no seen!

Tänkte ge er en liten update. Har inte mått så bra på sistone, men “New year, new me” osv…. Jag har lovat mig själv att inte stressa lika mycket i år.  Jag behöver lära mig att HA TRÅKIGT – vilket inte riktigt är min specialitet.

Det har kommit till en punkt nu när jag inser att jag haft ett för högt tempo. Plattan i mattan och insomnia på det. Ja, ni hör ju själva att det inte är speciellt häslosamt och min egen spegelbild påminner mig om det just nu. Detta beror inte på ett stressigt jobb, utan framförallt hur jag alltid bokar upp mig och sätter (onödig) press på mig själv på fritiden. Det sorgliga är att jag vet att jag har skrivit om det här förut, men ändå inte gjort en permanent förbättring.  Så, nu tänkte jag göra ett nytt försök och ta några veckors “time out”. Bara träna om jag känner för det och inte boka upp multipla kompis-dejter på vardagarna. Bara va liksom. Ha ett tomt schema. Det är svårt då jag ofta har kalendern fullsmockad i flera veckor fram, så det lär ta lite tid innan jag lyckas komma ner i varv och landa lite.

Får se om jag får tillbaka blogg-suget igen, men just nu är inte kreativiteten på topp tyvärr.

Önska mig lycka till 🙂

Djurgårdens ridskola

JAG SKA BÖRJA PÅ RIDSKOLA! Woop woop, det är jag & tioåringarna.

Är så sjukt lycklig, haha. Har länge känt att jag bara har fokuserat på min utveckling karriärmässigt och att jag måste skaffa mig någon slags hobby på fritiden. Göra någonting varje vecka som får mig att må bra och som bara är kul liksom. Så nu har jag bestämt mig för att börja rida igen. Valet föll på Djurgårdens ridskola då deras stall ligger bra till om man ska ta sig dit kommunalt samt att personal och hästar verkar väldigt trevliga. Jag var inne på Enskede ridskola några vändor och fick verkligen en sån jävla dålig smak i munnen. Jösses vad otrevliga dom var där! Mälarhöjdens ridskola verkade också bra, men det var lite knepigare att ta sig dit kommunalt. På Djurgårdens ridskola erbjuder dem även uteritter, vilket jag tycker är lite mysigt.

Känner jag någon som vill haka på någon gång? Sebastian är inte helt överförtjust i hästar, så han slipper gärna bli min stallkompis ;’) Här är några av hästarna. HUR SÖTA!? Dör lite. Ska åka ut och rida den 11/12 för att testa vilken nivå jag ska börja på. Håll tummarna att jag överlever!

Djurgårdens ridskola, hästarna

Hellasgården

Igår hade vi verkligen en riktig mysdag. Vi började dagen med frukost, tända ljus och filtar i soffan, sedan åkte vi till Hellasgården och tog en promenad i solen. Dagen avslutades med en god höstgryta i sällskap av världens bästa lillebror och Cicci. Älskar verkligen hösten! Det får gärna vara höst ett tag till. Vill inte ha vinter riktigt ännu!

Idag ska jag till gymmet och träna ben/rumpa. Har satt ihop ett eget träningspass som börjar visa resultat nu, vilket känns riktigt kul! Ikväll ska vi på middag hos min mamma. Kommer bli hur mysigt som helst!

Här nedan är en liten bildbomb från vårt Hellas-äventyr. Älskar höstfärgerna! Ha en skön söndag 🙂

Höst på Hellasgården

Höstnatur i Hellasgården

Höstlöv Hellasgården

 

Hej fredag

Här sitter jag, på en grekisk terverna och njuter av semester, rödvin och god mat. Och brun var jag också. Det var tider det!  

 

Just nu sitter jag hemma i soffan, likblek, småknubbig & glåmig i en urtvättad pyjamas. Sjukt oglam helt enkelt. Klockan är 06.45 och jag är uppe för att plugga Adwords. Snart är det dags att hoppa in i duschen och packa träningsväskan för att bege mig ut på dagens försa kundmöte.

Helgen är mer än välkommen! Ikväll blir det fest och imorgon är Evelina här hela dagen och myser. På söndag planerar jag att klippa film! Jag börjar faktiskt bli klar med en av Santorini-filmerna nu!! Huuuur kul!? Ser fram emot att visa den för er 🙂

Det händer massor av kul på jobbet också. Berättar mer under nästa vecka. Ha en trevlig helg!
/Cat