Blog

174 posts

MOT GREKLAND

God morgon! Klockan är snart 07 och vi sitter på planet som strax ska lyfta och ta oss till Kreta, Grekland. Har ni varit där? Ge mig era bästa tips i så fall!!

Igår kväll åkte vi ut till Arlanda för att bo en natt på First hotell. Hotellrummet och servicen var rätt kass, men frukosten var supergod! Man får även parkera hos dem i upp till 7 dagar för bara 200 kr, så det tyckte vi var sjukt värt. Vi har varit uppe sen 04, så nu jag ska försöka ta en nap på planet. Uppdaterar senare igen!

Semester

Hej kompisar! Hoppas ni mår bra. Själv ligger jag just nu på en brygga i Årsta Havsbad och lyssnar på vågorna när de slår mot bryggan. Ganska så härligt! Idag är det dag två på min semester och jag har redan lyckats varva ned och kommit in i “semester mode”. På lördag åker vi en vecka till Kreta i Grekland – vilket inte heller känns speciellt jobbigt 😉

Jag åkte ut hit till Årsta Havsbad igår kväll och bor en natt med mamma och två vänner till henne. Vi var även här hela förra veckan också med familjen och då jag jobbade hemifrån. Kontor med havsutsikt är helt klart godkänt!

Imorse startade jag dagen med mysig prommis längs med havet och efter det körde vi ett yogapass på altanen med Maja, som är yogainstruktör. Vi fick även prova på lite meditation, vilket faktiskt var ganska häftigt. Fortsätter jag så här kan jag ju nästan kategorisera mig själv som en hälsoböna igen. Typ.

Jag tänkte försöka blogga lite nu på semestern. Kanske komma igång och göralite paleo-recept också. Det vore ju kul. Hälsosemester, nu kör vi!

Ta det lugnt, kvinna

Hej på er – long time no seen!

Tänkte ge er en liten update. Har inte mått så bra på sistone, men “New year, new me” osv…. Jag har lovat mig själv att inte stressa lika mycket i år.  Jag behöver lära mig att HA TRÅKIGT – vilket inte riktigt är min specialitet.

Det har kommit till en punkt nu när jag inser att jag haft ett för högt tempo. Plattan i mattan och insomnia på det. Ja, ni hör ju själva att det inte är speciellt häslosamt och min egen spegelbild påminner mig om det just nu. Detta beror inte på ett stressigt jobb, utan framförallt hur jag alltid bokar upp mig och sätter (onödig) press på mig själv på fritiden. Det sorgliga är att jag vet att jag har skrivit om det här förut, men ändå inte gjort en permanent förbättring.  Så, nu tänkte jag göra ett nytt försök och ta några veckors “time out”. Bara träna om jag känner för det och inte boka upp multipla kompis-dejter på vardagarna. Bara va liksom. Ha ett tomt schema. Det är svårt då jag ofta har kalendern fullsmockad i flera veckor fram, så det lär ta lite tid innan jag lyckas komma ner i varv och landa lite.

Får se om jag får tillbaka blogg-suget igen, men just nu är inte kreativiteten på topp tyvärr.

Önska mig lycka till 🙂

Djurgårdens ridskola

JAG SKA BÖRJA PÅ RIDSKOLA! Woop woop, det är jag & tioåringarna.

Är så sjukt lycklig, haha. Har länge känt att jag bara har fokuserat på min utveckling karriärmässigt och att jag måste skaffa mig någon slags hobby på fritiden. Göra någonting varje vecka som får mig att må bra och som bara är kul liksom. Så nu har jag bestämt mig för att börja rida igen. Valet föll på Djurgårdens ridskola då deras stall ligger bra till om man ska ta sig dit kommunalt samt att personal och hästar verkar väldigt trevliga. Jag var inne på Enskede ridskola några vändor och fick verkligen en sån jävla dålig smak i munnen. Jösses vad otrevliga dom var där! Mälarhöjdens ridskola verkade också bra, men det var lite knepigare att ta sig dit kommunalt. På Djurgårdens ridskola erbjuder dem även uteritter, vilket jag tycker är lite mysigt.

Känner jag någon som vill haka på någon gång? Sebastian är inte helt överförtjust i hästar, så han slipper gärna bli min stallkompis ;’) Här är några av hästarna. HUR SÖTA!? Dör lite. Ska åka ut och rida den 11/12 för att testa vilken nivå jag ska börja på. Håll tummarna att jag överlever!

Djurgårdens ridskola, hästarna