Årsta Havsbad

Wow. Vilken helg! Och vilken magisk SOMMAR. Jag har verkligen haft det helt fantastiskt. Har ju egentligen bara tagit ut två veckors semester i sommar, men känner mig ändå ordentligt utvilad och allmänt taggad på livet just nu. Har fått för mig att jag vägrar ta semester om jag inte ska resa, så jag håller hårt i semesterdagarna!

Mina första två semesterveckor spenderade jag i Kroatien med ett ganska stort gäng vänner och på lördag åker jag och Sebastian till Santorini i Grekland, vilket kommer att bli helt magiskt – jag är helt övertygad! Helgerna har jag spenderat med familjen i Årsta Havsbad där min mamma hyr en stuga under sommaren. Det är verkligen mysigt och nostalgiskt då vi alltid har haft ett sommarhus där ute under hela min uppväxt. Mamma sålde huset för några år sedan, men nu vill vi tillbaka!

I helgen hade vi besök av bla. min brors flickväns goa föräldrar samt Sebastians mamma och syster. Vi bestämde oss att ta färjan ut till Utö i lördsags, vilket var hur mysigt som helst. Älskar vår fina skärgård! Här kommer ett bildregn från helgen.


Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »