Lätt dressing till kycklingssallad

Eftersom att jag fortfarande är sjuk, vilket jag för övrigt har varit sen nyårsafton, så har jag spenderat större delen av dagen hemma i soffan. Im so worth it!! Jag har suttit och jobbat på hemsidan till terminsprojektet i skolan, pillat lite på den här sidan, kikat på photoshop-tutorials och ätit en fräsch kycklingsallad till lunch. Provade att göra en egen dressing på lätt creme fraiche, Chunky salsa hot, finhackad chili och färskpressad vitlök, vilket faktiskt blev  jättegott!

Dressing till kycklingssallad, lätt salladsdressing, creme fraiche, salsa, chili, vitlök, kyckling

Ica Basic, Fetast, groddar, tomat, Dressing till kycklingssallad, recept lätt salladsdressing, creme fraiche, salsa, chili, vitlök, kyckling

Spana in fler  av mina nyttiga recept här!

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »