Fyrkantig och snorig

Hej på er, här kommer en liten uppdatering från sjuklingen. Jag har legat hemma förkyld sen i torsdags och som vanligt vägrar det att släppa. Idag skulle jag egentligen ha varit iväg på ett superkul pressevent, men har istället legat hemma och tittat på tutorials HELA dagen, utan att överdriva. Mina ögon är aningen fyrkantiga vid det här laget, haha… Jag har lyckats sätt mig in mer i verktygen Premiere Pro och After Effects, som är riktigt kul när man väl förstår programmen och får till det som man vill. Det tog mig bara 10 timmar. Grattis Catarina, bra jobbat! För er som inte känner till programmen så klipper man film(Premiere) och skapar animationer(After Effect) i dessa program.

Just nu jobbar jag på en tutorial om hur man gör chiapudding. Vi får se hur det blir sen när jag är klar!Screen Shot 2016-02-22 at 17.21.59

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »