No guts, no glory

“Luck is what happens when preperation meets opportunity”

Min hjärna går verkligen på högvarv. Speedad till tusen. Jag har så oerhört mycket idéer, drömmar, mål och förhoppningar just nu så att jag knappt vet vart jag ska börja. Livet är verkligen fullt av så sjukt mycket möjligheter och jag vill bara hoppa på första bästa tåg för att se vart jag hamnar.

Just nu håller vi på med webbutveckling och digital strategi (SEO,SEM) i skolan, vilket gör mig helt lyrisk. Det är verkligen SÅ-JÄVLA-KUL. Jag vill bara lära mig allting, på en gång! Men det är inte helt genomförbart (tyvärr…) så jag ska nog försöka prioritera i vilken ände jag ska börja. ENKELT! Eller inte… Jag önskar verkligen att vi hade fler timmar på dygnet! Varför måste vi ens sova? Onödigt.

Vi har ju en praktik på sex veckor i januari, så igår träffade jag min blivande handledare över en lunch! Detta är ett stort e-handelsbolag som verkar ha en riktigt häftig företagskultur (Jag var lite osäker först iom att hon aldrig besvarade mina sms, men det visade sig att jag bara hade fel nr till henne HAHA).

Efter mitt första möte med dem var jag verkligen så sjukt inspirerad och fick verkligen känslan av att allt är möjligt – bara man har rätt inställning! De rekryterar personer med rätt inställning, snarare än personer med “hög kompetens”. Dedikerade personer med rätt inställning ser till att skaffa sig rätt kompetens, menar dem. Simple as that! De premierar och lyfter folk som vågar och som verkligen vill. Kan det bli bättre? JAG VILL JU DET HÄR SÅ JÄVLA MYCKET. Och vet ni vad som har förändrats den senaste tiden? Jag är inte rädd för att misslyckas längre.

Här har ni mina favoritlåtar just nu <3Leave a comment

Your email address will not be published.

Translate »