Shake it off

Jag har haft en minst sagt intensiv vecka! Som många av er vet, går jag en tvåårig utbildning på Medieinstitutet, där jag just nu har min sista praktik på Tasteline.se. Parallellt med utbildningen har jag även jobbat heltid på ett annat företag, som gav mig tjänstledigt för min sista skolpraktik. Tanken var att jag skulle tillbaka till jobbet på måndag, när praktiken var över, men i tisdags fick jag ett samtal… Företaget hade bytt strategi och var därför tvungna att göra sig av med ca 40 anställda. Jag var ju såklart en av dessa, så igår var jag inne och skrev på papper om uppsägning och lämnade in alla grejer.

I situationer som dessa är det upp till mig att göra ett enkelt val. Antigen ser jag det hela som en makaber tragedi, eller så ser jag det som en fantastisk möjlighet att göra någonting annat kul som utvecklar mig ännu mer. Vad vore livet utan utmaningar? Jag kan faktiskt glatt meddela att jag redan har lyckats boka in 5 arbetsintervjuer i nästa vecka. SO MUCH FUN! Och vet ni vad? På fredag tar jag examen 🙂


Nu ska jag fortsätta att dansa till Taylor Swift och göra mig i ordning. Jag ska iväg och leka fotograf i min kompis fotostudio
, Ciao!

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »