Starta Youtube-kanal?

Igår hade jag möte med vår “Head of Video” som pratade om videomarknadsföring med vår kund. Jag blev SÅ inspirerad!

Sitter och kollar på gamla filmer jag har klippt och känner ett stort sug efter att få vara lite kreativ. Skrattar högt ut hur dåliga dem är, men tror verkligen att jag kan bli bra på det här om jag bara fortsätter att skapa! På jobbet sitter jag numera mest i outlook och excel, vilket gör att den kreativa ådran börjar känna sig smått ringrostig. Tänkte köpa ett stativ på Blocket inom kort och börja klippa ihop mer recept-filmer.

Vad säger ni om det? Vad tycker ni, ska jag vara med i filmerna eller ska jag bara filma på maten liksom? Vad vill ni ha för typ av recept? Nyttigt? Paleo? LCHF? 

Här är några av mina filmer jag har klippt ihop. Nya högst upp, gamla längst ner. Lite har jag väll ändå utvecklats i mitt redigerade? 🙂 Det är lite roligt, för min första film från Thailand ä uppe i 25 480 views nu. Den lilla skifilmen liksom! Haha!

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »