Ta det lugnt, kvinna

Hej på er – long time no seen!

Tänkte ge er en liten update. Har inte mått så bra på sistone, men “New year, new me” osv…. Jag har lovat mig själv att inte stressa lika mycket i år.  Jag behöver lära mig att HA TRÅKIGT – vilket inte riktigt är min specialitet.

Det har kommit till en punkt nu när jag inser att jag haft ett för högt tempo. Plattan i mattan och insomnia på det. Ja, ni hör ju själva att det inte är speciellt häslosamt och min egen spegelbild påminner mig om det just nu. Detta beror inte på ett stressigt jobb, utan framförallt hur jag alltid bokar upp mig och sätter (onödig) press på mig själv på fritiden. Det sorgliga är att jag vet att jag har skrivit om det här förut, men ändå inte gjort en permanent förbättring.  Så, nu tänkte jag göra ett nytt försök och ta några veckors “time out”. Bara träna om jag känner för det och inte boka upp multipla kompis-dejter på vardagarna. Bara va liksom. Ha ett tomt schema. Det är svårt då jag ofta har kalendern fullsmockad i flera veckor fram, så det lär ta lite tid innan jag lyckas komma ner i varv och landa lite.

Får se om jag får tillbaka blogg-suget igen, men just nu är inte kreativiteten på topp tyvärr.

Önska mig lycka till 🙂

Translate »