Fågelbrohus

Jag har verkligen haft världens myshelg! I lördags åkte jag och mamma ut på Värmdö för att bo en natt på Fågelbrohus hotell & spa. Vi började dagen med att stanna till i mysiga Gustavsberg för att strosa runt på inredningsoutlets och äta lunch vid hamnen. Där upptäckte vi även DELIBUTIKEN. Världens sötaste, trevligaste lilla butik med lokalproducerade råvaror och delikatesser. SÅ mycket gott.

När vi kom fram till Fågelbrohus tog vi först en mysig promenad ner till stallet, som var ett väldigt fint stall med (vad jag förmodar) massor av tävlingshästar i hagarna. Det är en otroligt lugn och vacker miljö där ute, med stora golfbanor & skog.

Efter promenaden var det dags för afternoon-tea som bestod av ett buffébord med godsaker. Saffransbiscotti, saffranskola & saffranspannkaka var några godsaker jag fastnade lite extra för. Paleo-dieten hade jag glömt för länge sen, haha.

Vid 17 hade vi bokat utomhusjacuzzin som låg i en paviljonliknande byggnad på baksidan med utsikt mot golfbanorna. Taket var klätt med ljusslingor och lyktor, vilket gjorde det så himla mysigt att sitta där ute. Efter badet låg vi i relaxen en liten stund innan det blev dags för att svida om inför middagen.

Till middag åt vi hjortfilé med rotfrukter och rödvinssås som huvudrätt, medan både förrätt och efterrätten bestod av två buffébord. Efter maten spelade vi några vändor biljard och tog en kvällsprommis innan det var dags att mysa ner sig i sängen. Det är alltid så fluffiga täcken på hotell! Jag bara måste köpa hem sånna täcken. Man sover ju verkligen som en gud.

Till frukost serverades det ännu en buffé. Våfflor, nybakat bröd, crossianter, frukt, äggröra, bacon och massor av andra godsaker. Så himla gott! Vi tog ännu en promenad runt golfbanorna innan det blev dags för att åka hemåt igen. Supermysigt ställe, verkligen. Jag rekommenderar er att åka dit om ni bara vill ha en lugn helg och ro om er själva lite grann.Translate »