Kroatien/Split

Dags att uppdatera bloggen kanske! Har jobbat hemma hela veckan pga världens jävla monsterförkylning, men börjar äntligen bli lite bättre nu. Fyfan alltså för att vara sjuk! Jag gick för övrigt igenom min hårddisk igår och hittade massor av fina bilder och filmer från i somras när vi var i Kroatien.

Vi var där i 10 dagar och reste med ett ganska stort gäng på ca 50 personer. De första dagarna spenderades i staden Novalja, som ligger på ön Pag. Pag är känt för att vara “Kroatiens Ibiza” och det kan jag absolut skriva under på! Det fanns mycket stora klubbar (främst på Zrcé beach), trevliga badställen och mysiga restauranger med bra mat. De sista dagarna spenderade jag, Sebastian, Evelina & Lärka in Split, vilket var en helt underbar stad! Jag blev helt förälskad. En dag åkte vi ut på en dagsutflykt med motorbåt. Vi fick åka in i “The Blue cave“, stanna till och strosa omkring på myisga Hvar, äta lunch på Palmižana för att sedan avsluta med lite snorkling vid den blå lagunen. Helt klart den bästa dagen på hela resan, enligt mig. Här kommer lite härliga bilder 🙂

sdr

cof

cof

sdr

cof

red_screen-shot-2016-11-19-at-11-51-33

DCIM101GOPROG0580987.

aared_screen-shot-2016-11-19-at-11-54-10

Bilderna är tagna med vår Gopro 3 och Sebastians mobil – visst är det helt OK bildkvalité ändå!? Jag var så jäkla puckad som inte tog med mig min riktiga kamera dit, haha! Var rädd att den skulle gå sönder… När fan ska man annars ta med sig en kamera om inte när man reser liksom!? Stupid, oh so stupid. Nu ska jag dricka ingefärsé och kurera lite, vi hörs!

´

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »