MIN SOMMAR

Hej!

Det blev inte så mycket bloggande under sommaren som jag hade tänkt mig… Jag var helt enkelt för upptagen med att ha kul! Svårslagen sommar, minst sagt. Pangväder och massor av resor. Här är en kort summering av min sommar 🙂

Rom/Italien med jobbet

I juni åkte hela företaget på en väförtjänt långweekend till Rom, vilket var hur kul som helst! De första 3 dagarna bodde vi i Frascati, som ligger i området Castelli Romani som ligger strax utanför Rom. Vi bodde på ett supermysigt konferenshotell som heter Villa Tuscolana. Här nedan ser ni utsikten från mitt rum.

 Castelli Romani, Frescati hotell med vacker utsikt

De två sista dagarna spenderade vi i Rom där vi åt riktigt god mat, drack aperol spritz på flådiga rooftop-bar’s och strosade i mysiga gränder. Vi hade även lite “team building-aktiviter” i grupper som gick ut på att utföra olika “uppdrag” på stan, vilket var sjukt kul. Helt klart en lyckad resa! Älskar den pittoreska, färgglada arkitekturen med klätterväxter och antikva skyltar. Rom är verkligen en MAGISK STAD.

Mysig, pittoresk gata i rom Italien Pittoresk arkitektur med gröna växter i rom Italien

Rom, italien promenadgata

Rom italien Rom, Italien dörr

 

Årsta Havsbad med familjvanilj

Jag jobbade hela Juli, men passade på att bo ute på landet och pendla in till jobbet varje dag, så att jag fick lite “semesterfeeling” trots jobb. Bara att komma ut till Årsta Havsbad är som balsam för själen. Där har jag spenderat varje sommar sedan jag föddes. Ute i Årsta blev det framförallt mycket sol, bad och mysiga promenader längs med havet, men även lite Yoga, båtutflykter och häng i Nynäshamn.

 

Kreta/Grekland med mitt♥

I augusti började min semester på 4 veckor. Sebastian och jag hade totalt 3 veckor tillsammans och inledde semestern med att åka till Kreta i Grekland. Nedan har ni några bilder, men en ordentlig reseguide med våra bästa Kreta-tips kommer förhoppningsvis i ett separat inlägg inom kort 🙂 Jag kan ju i alla fall avslöja att vi redan har börjat planera en till resa till Grekland nästa sommar!

 

Hälsa på Sabine i Den Haag/Holland

Efter några lata dagar i solen hemma var det dags för mig och S att packa om resväskorna och åkta till Holland. Vi började med att bo två dagar i Den Haag hos min fina vän Sabine. Vi var bland annat på museet Marudodam och besökte strandpromenaden/piren i Scheveningen för middag båda kvällarna. Det området är verkligen hur mysigt som helst! Sedan var det dags att bege sig till en festival som arrangerades i Tilburg. Festivalen var i tre dagar och vi var minst sagt trötta när vi kom hem, haha. We’re getting way to old for this!

 

Här är jag och några av mina favorittjejer! Observera min och Evelinas hula hula med LED-lampor. Bästa köpet någonsin!

Next up – Barcelona/Spanien

Nu är det September och dags att packa resväskorna igen. Nästa helg ska jag på födelsedagsfirande i Eindhoven/Holland och helgen därefter blir det en lång-weekend i BARCELONA med min fina Sebastian som gav mig denna resa i födelsedagspresent. Det blir min första resa till Barcelona, så jag är så sjukt taggad!!

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »