Chiasylt på körsbär och jordgubbar

På helgerna lyxar vi alltid till det med bananpannkakor till frukost! Idag testade jag dessutom att göra egen chiasylt. Det fick bli en härlig blandning av jordgubbar och körsbär, vilket blev hur gott som helst 🙂 Jag har bestämt mig för att börja fotografera mer här hemma på helgerna för att utveckla mig som fotograf. Vad tycker ni om den här bilden?

Recept chiasylt

2 dl frysta jordgubbar
1 dl frysta körsbär
1 msk chiafrön
2 tsk agavesirap

Värm bären i micron. När bären är varma hackar du dem i mindre bitar (jag använde en sax, det var lättare). Häll i agavesirap och chiafrön – låt stå över natten.

 Sockerfri sylt! Chiasylt på jordgubbar och körsbär! En sockerfri, nyttig sylt utan tillsatt socker. Ett paleo-recept som är perfekt för pannkakor! Foto Catarina Bjeren

Andra recept med chiafrön

Chiapudding med kokosmjölk

 Chiapudding med proteinpulver & mango

 Chiapudding med blåbär 

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »