Kokosgröt (LCHF & paleo)

Idag är förhoppningsvis sista dagen med plugg. Jag håller på att skriva på en restuppgift till skolan. När denna är inlämnad och klar kan nedräkningen mot examensdagen börja. Jag tar examen om två veckor, vilket känns helt amazing! Att nästa vecka är sista veckan på praktiken känns också bra. Jag har hunnit med hur mycket som helst och fått massor av ny energi och inspiration som jag hoppas få med mig tillbaka till jobbet igen.

Paleokosten har gått helt ok på senaste tiden. Jag har inte tappat mer i vikt, vilket troligtvis beror på att jag inte ens har försökt, haha. Men nu i veckan tänkte jag bli lite mer strikt och köra igång med periodisk fasta och kvällspromenader igen. Hela den här helgen har bara varit en enda stor cheat-weekend med trevlig middag på Tranan och biljardkväll med gamla kollegorna i fredags och mysig middag hemma med andra goa vänner igår. Igår unnande jag mig till och med lite rödvin 😉 MAY I LIVE, som Alicia hade sagt. Yes, you may live child. Nya tag idag! För övrigt så har jag ett nytt recept som jag vill dela med mig utav. Jag saknar verkligen havregrynsgröten och testade att slänga ihop en LCHF-vänlig kokosgröt utan kolhydrater. Det blev faktiskt supergott! Då gröten inte innehåller varken havregryn eller mjölk fungerar den även utmärkt att äta om du äter paleo.

 

LCHF gröt (även paleo)

2 ägg
1 dl extra creamy kokosmjölk
1 msk kokosmjöl
0,5 krm vaniljpulver

Vispa ihop allt i en kastrull till önskad konsistens. Servera med bär, banan eller varför inte min goda chiasylt.

Här är ett recept på en god kokosgröt utan kolhydrater(LCHF). Kokosgröten är gjord på kokosmjöl, kokosmjölk & ägg. Även ett perfekt recept för dig som äter paleo.

Spana in fler  av mina nyttiga recept här

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »