Nyttig middag & lunch

Är du sugen på att laga en nyttig middag ikväll och är på jakt efter lite hälsosam matinspiration? Då har du hamnat rätt! Nedan har du några av mina favoritrecept på nyttiga middagar. Det är rätt stort fokus på paleo-recept och LCHF i min blogg just nu. Den röda tråden i mina recept är mycket protein och lite (snabba) kolhydrater. Här hittar ni alla mina recept på paleo-middag.

Hoppas att hittar något gott! 🙂

 

Mina middagstips:

 

LCHF-pannbiff i svampsås
Nyttig paleo-middag! Ppannbiffar med kokosmjölk och champinjoner. Gjorda på köttfärs, lök, vitlök och chili.

 

Torsk i saffransås (paleo)Paleo-middag! Torsk med saffran, kokosmjölk, vitlök och grönkål. Ett gott, snabbt och nyttigt paleo-recept.

 

 Paleo-pannbiffar m. tomat & avokadosalsa En perfekt nyttig middag! Paleo-pannbiff som serveras med sötpotatis och avokado, mango och tomat-salsa. Ett gott, snabbt och nyttigt paleo-recept.

 


Linsbiffar & mozzarellasallad
 En vegetarisk, lättlagad och nyttig middag! Färdiga linsbiffar med en supergod sallad och mozzarella.

 

 Paleo-pytt i pannaEn perfekt, nyttig middag som är enkel att slänga ihop! Paleo-pytt i panna, gjord på kassler, ägg och lök. Funkar på som lunch och middag! 

(Paleo) Köttfärssås på lammfärsPaleo-middag: Köttfärssås på lammfärs, kokosmjölk, krossade tomater. Serveras med sötpotatis, rödbetor och gulbetor!

Translate »